Μίλων Πάτρας: Με επιτυχία η συζήτηση για τις εξαρτητικές συμπεριφορές

Δευτέρα, Φεβρουάριος 28, 2022 - 10:30μμ
Η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα ενημέρωσης και αντιμετώπισης του προβλήματος των ναρκωτικών, των αναβολικών, του διαδικτύου και του τζόγου

Μια ξεχωριστή προπόνηση παρακολούθησαν γονείς και αθλητές από το τμήμα παίδων και εφήβων στην αίθουσα του γυμναστηρίου του ΑΣ ΜΙΛΩΝ Πάτρας.
"Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Ε.ΣΥ.Ν (εθνικό συμβούλιο κατά των ναρκωτικών )πραγματοποίησε ενημέρωση στους αθλητές μας με σκοπό να φωτίσει τα γενεσιουργά αίτια των εξαρτητικών συμπεριφορών στους νέους μας. Η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα ενημέρωσης και αντιμετώπισης του προβλήματος των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ των ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ του ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ και του ΤΖΟΓΟΥ .
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η χρήση ουσιών είναι ένα πολυαιτιακό και πολυπαραγοντικό κοινωνικό φαινόμενο, καθώς οι αιτίες που οδηγούν στην εξάρτηση από ψυχοτρόπους ουσίες είναι πολλές και διαφορετικές.
Για εμάς λοιπόν η πρόληψη, δεν ταυτίζεται απλά μόνο με την ενημέρωση, δεν σταματά εκεί. Πρόληψη είναι η προσπάθεια εντοπισμού και καταπολέμησης όλων των αιτιών που γεννούν και αναπαράγουν το πρόβλημα.
Ιδιαίτερη θέση μέσα στην πρόληψη κατέχει η πρωτογενής πρόληψη που στόχο έχει τη διαμόρφωση θετικής και συγκροτημένης προσωπικότητας που να μπορεί να πει ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά, ΝΑΙ στη ζωή και αυτό μπορεί να κατακτηθεί μέσα από τον αθλητισμό.
Εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκπαιδευτούν οι νέοι μας πυγμάχοι σε όλα τα μήκη και πλάτη, σε όλα τα επίπεδα,να έχουν ψηλά τις γροθιές τους για να παλεύουν στους δύσκολους αγώνες τις ζωής τους που θα έρθουν, θέλουμε να έχουν αξιοπρέπεια!
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Τάκη Πετρόπουλο, αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Πάτρας ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του,
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής πυγμαχίας Νότιο Δυτικής Ελλάδος κύριο Ανδρεα Συνοδινό που μας τίμησε με την παρουσία του καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας - Hellenic Boxing Federation που στήριξε την πρωτοβουλία μας σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
Τέλος Ευχαριστούμε τα μέλη και τον πρόεδρο του ΕΣΥΝ κύριο Χρήστο Γκρεκιώτη για την άμεση ανταπόκρισή τους στην επιθυμία μας να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση" αναφέρει ο πατρινός σύλλογος σε σχετική του ανακοίνωση.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "REDMI NOTE 9PRO QUAD CAMERA"

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που περπατούν, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Υποστήριξη: SilkTech