Ηττα της ΝΕΠ από τον Νηρέα Γέρακα * Φιλικά οι «μικροί»

Σάββατο, Φεβρουάριος 26, 2022 - 4:02μμ
Πρεμιέρα β' φάσης
Την ήττα με 11-8 από τον Νηρέα Γέρακα,, εκτός έδρας, γνώρισε η ΝΕΠ το μεσημέρι του Σαββάτου (26/2) στο ξεκίνημα της β' φάσης του  πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής Ανδρών (ΟΜΙΛΟΣ G3, Θέσεις 9-12).
Τα 8λεπτα: 3-3, 3-1, 2-2, 3-2. Τα γκολ του Νηρέα Γέρακα: Κυζιώρος 1, Κοντονής 1, Κασιμάτης 2, Ορφανός 2, Μπερτόλης 3, Καλύβας 2.
ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος, Κοντονής 1, Τουλγαρίδης 2, Μουστεράκης 2, Σπανογιάννης 1, Πετρόπουλος, Μπρακατσέλος, Καρράς, Αντίοχος, Δελαπόρτας 1, Αποστολίδης, Κωνσταντόπουλος, Γιαννακέας 1.
* Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΦΘ, λόγω κρουσμάτων covid – 19

ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σάββατο και η ομάδα πόλο Προ Μίνι της ΝΕΠ προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα Γέρακα (το πρωί) και του Μίλωνα (το απόγευμα). Παράλληλα, οι μικροί πολίστες του Θανάση Κοντάκου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το παιχνίδι της Ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ με αντίπαλο τον Νηρέα Γέρακα για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Ο Θανάσης Κοντάκος είχε στη διάθεσή του τους Κων. Γαλάνη, Χρ. Αθανασόπουλο, Παν. Καλύβα, Δημ. Μητρόπουλο, Νικ. Παπαναγιώτου, Ηρακλ. Σίψα, Δημ. Παπανίκο, Νίκ. Χαλα, Ιωακ. Κανδύλα, Μαρ. Κανδύλα, Μιχ. Τελεμε, Ανδρ. Δημητρόπουλο, Ανδρ. Γιαουπάι, Χαρ. Ντοβα, Αλέξανδρο Ροδόπουλο, Γιάν. Αρβανίτη, Παν. Καστανίδη. Εφορος της ομάδας είναι ο Θεόδωρος Παπανίκος και συνοδός αποστολής η Αλέκα Ζαμπέτη.
Υποστήριξη: SilkTech