Ρούνεϊ: "Φοβόμουν πως θα σκοτώσω κάποιον ή θα πεθάνω, στη χειρότερη φάση μου με το αλκοόλ"

Κυριακή, Φεβρουάριος 13, 2022 - 7:30μμ
Συνταρακτική αποκάλυψη

Λίγο πριν δει το φως της δημοσιότητας το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, ο Γουέιν Ρούνεϊ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του BBC και σε αυτήν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του αλλά αντίθετα θέλησε να μιλήσει για κάποιες από τις πιο άσχημες περιόδους της ζωής του.
Όπως εκείνη που είχε μετατραπεί δέσμιος του αλκοόλ, με τον άλλοτε γκολτζή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας και νυν προπονητή της Ντέρμπι να δηλώνει ευθαρσώς πως φοβόταν ακόμα και το θάνατο.
"Φοβόμουν ότι μπορεί να πεθάνω ή να σκοτώσω κάποιον. Ένιωθα ότι θα μπορούσα εύκολα να δολοφονήσω μια γυναίκα ή να οδηγήσω μεθυσμένος. Έφθασα σε ένα σημείο που ένιωθα ότι ήθελα να αυτοκτονήσω.
Τότε κατάλαβα ότι χρειαζόμουν βοήθεια, τόσο για να σώσω τον εαυτό μου όσο και να προστατεύσω την οικογένειά μου", δήλωσε ο 36χρονος πλέον Ρούνεϊ, αποκαλύπτοντας πως αισθανόταν τότε την ανάγκη να κρατήσει κρυφά όλα εκείνα τα προβλήματα που βίωνε ως επαγγελματίας παίκτης.
"Δέκα με δεκαπέντε χρόνια πριν δεν μπορούσα να πάω στα αποδυτήρια και να πω "αντιμετωπίζω προβλήματα με το αλκοόλ, αντιμετωπίζω προβλήματα με την ψυχική μου υγεία, δεν μπορούσα με τίποτα να το κάνω αυτό", κατέληξε.

Υποστήριξη: SilkTech