Σούλης Παπαδόπουλος: "Καλύτερη ομάδα η Παναχαϊκή"

Τρίτη, Φεβρουάριος 8, 2022 - 4:53μμ
Ο Σούλης Παπαδόπουλος

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής (εξ' αναβολής) του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (9/2 - 15:00) ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο panachaikifc1891.gr.

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

"Δεν είχαμε πολλές μέρες στη διάθεση μας για να ξεκουραστούμε, ούτε για να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε για το αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στις πρώτες θέσεις. Ήμασταν υποχρεωμένοι αυτές τις μέρες μετά το άτυχο αποτέλεσμα στη Γαστούνη να δουλέψουμε για το επόμενο ματς με ψηλά το κεφάλι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Αγωνιστικά θεωρώ ότι είμαστε καλά κάτι που φάνηκε και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο όπως αυτός της Γαστούνης αλλά μας στεναχώρησε το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο, αλλά στο σύνολο του σε δικαιώνει. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και στο τέλος θα δικαιωθούμε. Κοιτάμε μπροστά να διορθώσουμε τα λάθη μας και όπως διαχειριζόμασταν τόσο καιρό τις νίκες να κάνουμε το ίδιο με την ήττα. Είναι θετικό ότι έχουμε κατευθείαν παιχνίδι παρά την κούραση μας από τα συνεχόμενα ματς. Και ο αντίπαλος είναι κουρασμένος αλλά έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα".

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της 14ης αγωνιστικής (εξ' αναβολής) κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (9/2 - 15:00 - Panachaiki TV).
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Γούλας, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Κέρι, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Λιποράσε, Μικές, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί, Μαγκάκης.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα για την 14η αγωνιστική (εξ' αναβολής) του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (09/02– 15:00) ενημερώνει για τα εξής:
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Γυναίκες
Φοιτητές
Παιδιά κάτω των 15 ετών
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ
Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα (Α.Δ.Τ/ Δίπλωμα / Διαβατήριο) και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο ισχύουν τα εξής: Η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου στην Αγυιά θα ανοίξουν στις 13:30 την ημέρα του αγώνα.
Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα κυλικεία του γηπέδου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνηση καλέστε στο 2610 222-777».

Υποστήριξη: SilkTech