Σκόλαρι για Ρονάλντο: "Η στιγμή που του ανακοίνωσα τον θάνατο του πατέρα του μας ένωσε"

Τρίτη, Φεβρουάριος 8, 2022 - 7:30μμ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Λουίζ Φελίπε Σκόλαρι, που παρέμεινε στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας από τον Νοέμβριο του 2002 μέχρι το καλοκαίρι του 2008, ήταν εκείνος που ανέλαβε τον άχαρο και δύσκολο ρόλο να μεταφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2005 την είδηση του θανάτου του πατέρα του.
Ο 73χρονος, που αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στη Βραζιλία, αποκάλυψε στην Daily Mail πώς ο δεσμός του με τον σταρ της Γιουνάιτεντ, αναπτύχθηκε αφότου ανέλαβε την ευθύνη να τον ενημερώσει για τον θάνατο του πατέρα του.
"Ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν η στιγμή που δημιούργησε έναν δεσμό μεταξύ μας, έναν δεσμό που ξεπερνά τη σχέση προπονητή-αθλητή. Όταν μας ήρθαν τα νέα, πριν από ένα παιχνίδι με τη Ρωσία, κανείς δεν ήξερε πώς να του το πει και κανείς δεν ήθελε. Τους είπα λοιπόν ότι θα το έκανα, καθώς ήξερα πώς ήταν να χάνεις έναν γονιό. Είχα χάσει τον δικό μου λίγα χρόνια πριν.
Ήταν πολύ λυπηρό, αλλά είναι η στιγμή που μας συνδέει ως φίλους. Την επόμενη μέρα, ο Κριστιάνο έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι και επέστρεψε στην Πορτογαλία. Ζήτησε να παίξει. Είπε: "Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τον πατέρα μου σήμερα, οπότε θα παίξω αύριο και μετά θα φύγω", υποστήριξε στη συνέντευξή του στην Daily Mail.

Υποστήριξη: SilkTech