«Τηλεδιάσκεψη Ολυμπιακού-Νάπολι, οι Ιταλοί θέλουν 5 εκατ. για Μανωλά»

Πέμπτη, Δεκέμβριος 16, 2021 - 7:05μμ
Κώστας Μανωλάς

Θέμα ωρών θεωρούν ο Ιταλοί την επανασύνδεση του Κώστα Μανωλά με τον Ολυμπιακό.


Τα ιταλικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους το Sky Sport Italia και η Gazzetta dello Sport, αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ότι ο Κώστας Μανωλάς, που έφτασε χθες στην Αθήνα, «πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό, με τη Νάπολι να συμφωνεί να βάλει στα ταμεία της ποσό από 2-4 εκατ. ευρώ», σημειώνοντας μάλιστα ότι «τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των συλλόγων, με το Μανωλά να υπογράφει τριετές συμβόλαιο».
Έτσι η ιταλική ομάδα θα καταφέρει να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του Μανωλά (4 εκατ. ευρώ ετησίως) για τα επόμενα δύο χρόνια (ήταν έως το 2024).
Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν αναφορές που αυξάνουν το ποσό που θα ζητεί η Νάπολι για τη μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό αναφέροντας πως οι δύο ομάδες είναι σε τηλεδιάσκεψη.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα, οι δύο ομάδες έχουν τηλεδιάσκεψη, με σκοπό να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Έλληνα στόπερ στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο ιταλικός σύλλογος για να δώσει το τελικό «ΟΚ» ζητάει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ από τους Πειραιώτες.

Υποστήριξη: SilkTech