Έρικ Γκαρθία: «Ο Τσάβι μου θυμίζει τους Γκουαρδιόλα και Λουίς Ενρίκε»

Παρασκευή, Νοέμβριος 19, 2021 - 11:05πμ
Τσάβι

Ο Τσάβι προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα του πρόκληση ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και ήδη έχει σκαρφιστεί τρόπους για να οδηγήσει την ομάδα μακριά από το αγωνιστικό τέλμα και να την επαναφέρει σε τροχιά επιτυχιών.


Από τις πρώτες κιόλας μέρες μάλιστα η παρουσία του Ισπανού φαίνεται να έχει θετική επίδραση εντός των αποδυτηρίων, με τους παίκτες να είναι ενθουσιασμένοι που θα προπονούνται υπό τις οδηγίες ενός εκ των σπουδαιότερων προσώπων στην ιστορία του κλαμπ.
Ανάμεσα στους... θαυμαστές του 41χρονου είναι και ο Έρικ Γκαρσία, ο οποίος δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τους ιδιαίτερα πετυχημένους προκατόχους του, Πεπ Γκουαρδιόλα και Λουίς Ενρίκε, χρίζοντας τον παράλληλα κατάλληλο για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
«Στον Τσάβι βλέπω στοιχεία του Πεπ (Γκουαρδιόλα) αλλά και του Λουίς Ενρίκε. Είναι ο σωστός άνθρωπος για να καθοδηγήσει την ομάδα. Είναι θρύλος του κλαμπ και βρίσκεται σε πολύ υψηλό προπονητικό επίπεδο. Η νοοτροπία του ''αγκιστρώνει'' πολύ τον παίκτη και ο χαρακτήρας που εντυπώνει είναι πολύ σημαντικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξη: SilkTech