Μπαρτσελόνα: Προτεραιότητα των μπλαουγκράνα η ανανέωση του Ντεμπελέ

Τετάρτη, Νοέμβριος 17, 2021 - 9:05μμ
Ουσμάν Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε νέα εποχή μετά την έλευση του Τσάβι Ερνάντεθ στον πάγκο της, ωστόσο ο 41χρονος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει (και) τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος για να τον επαναφέρει στην τροχιά των επιτυχιών.


Ο Τσάβι έχει διαθέσιμα μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ για να προχωρήσει σε μεταγραφές μέσα στον Ιανουάριο, ωστόσο υπάρχει και η διαχείριση του υπάρχοντος ρόστερ και ένα από τα θέματα που "καίνε" είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της χρονιάς.
Οι Καταλανοί είναι αισιόδοξοι ότι θα προχωρήσει η ανανέωση του συμβολαίου του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo. Μάλιστα ο Λαπόρτα το έχει θέσει ως μια από τις προτεραιότητές του, ενώ και ο Τσάβι είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βγάλει τον καλό του εαυτό.

Βέβαια η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς ο ατζέντης του τον προωθεί σε άλλους συλλόγους (στο παρελθόν έχει ακουστεί για τη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι Καταλανοί θεωρούν ότι μπορούν να τον πείσουν. Άλλωστε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ξόδεψαν 135 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι του 2017 και σίγουρα δεν θα ήθελαν να τον χάσουν άνευ αντιτίμου.

Υποστήριξη: SilkTech