Παναχαϊκή: Σημερινή προετοιμασία εν όψει Αίαντα

Παρασκευή, Νοέμβριος 12, 2021 - 7:05μμ
Παναχαϊκή

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής με τον Αίαντα Γαστούνης (14/11 - 15:00 - Panachaiki TV).

Οι "κοκκινόμαυροι" προπονήθηκαν στο γήπεδο τους στην Αγυιά με μοναδικό απόντα τον Λιποράσε. Ο μπακ της ομάδας μας μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες καθώς ταλαιπωρείται από θλάση. 

Η προπόνηση του Σαββάτου (13/11) θα γίνει ξανά στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και μετά την ολοκλήρωση της θα βγει η αποστολή για τον αγώνα με τον Αίαντα. 

Η Παναχαϊκή  πριν την έναρξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αίαντα Γαστούνης (14/11 - 15:00) θα βραβεύσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία των νεανίδων Αντωνία- Φιλίππα Γιαννακοπούλου.
Η νεαρή πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής κατέκτησε την 1η θέση με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής θα την τιμήσει δίνοντας στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο την ευκαιρία να την χειροκροτήσει για τη σπουδαία επιτυχία της.
Η βράβευση θα γίνει στις 14:50, 10 λεπτά δηλαδή πριν την έναρξη του αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech