Η Νιούκαστλ προσφέρει 55 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για Τερ Στέγκεν

Σάββατο, Νοέμβριος 6, 2021 - 11:05μμ
Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν

Την περίπτωση του Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν φαίνεται πως εξετάζει η Νιουκάστλ, η οποία σύμφωνα με την El Nacional προσφέρει στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 29χρονου Γερμανού κίπερ 55 εκατ. ευρώ.

Τέσσερα χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έχει ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τη Νιούκαστλ, η οποία τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα El Nacional, ο Γερμανός τερματοφύλακας αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση των "καρακάξων", η οποία επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Νιούκαστλ προσφέρει στον καταλανικό σύλλογο για τον 29χρονο κίπερ 55 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης, ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους Σαουδάραβες δεν είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την επίδοση του Γερμανού διεθνή μετά την επιστροφή του από το χειρουργείο. Αντίθετα, το "πρόβλημα" είναι ο ίδιος ο παίκτης, που φαίνεται χαρούμενος στη Βαρκελώνει, όπου και θέλει να παραμείνει, με τον μόνο λόγο που θα έφευγε από το Καμπ Νου να είναι για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Τερ Στέγκεν έχει καταγράψει 291 συμμετοχές με τους "μπλαουγκράνα", εκ των οποίων στις 118 κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Υποστήριξη: SilkTech