La Liga: Ο Φαλκάο σόκαρε την ανήμπορη Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, Οκτώβριος 28, 2021 - 12:33πμ

Η εμφάνιση στην ήττα από τη Ρεάλ την Κυριακή ήταν... καλή για την Μπαρτσελόνα μπροστά σε ό,τι συνέβη στη Μαδρίτη την Τετάρτη για την 11η αγωνιστική της La Liga. Το 1-0 της Ράγιο επί των Καταλανών στο "Βαγέκας" ήρθε ύστερα από μία κάκιστη εμφάνιση των "μπλαουγκράνα", η οποία αποτυπώνει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.


Οι γηπεδούχοι έκαναν δυνατή εκκίνηση, όμως όταν οι Καταλανοί πήραν την κατοχή της μπάλας, όλα κύλησαν βάση σχεδίου. Η Ράγιο έψαχνε την αντεπίθεση και τη βρήκε στο 30' με τον Σέρχιο Μπουσκέτς να χάνει την μπάλα και τον Όσκαρ Τρέχο να δίνει στον Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Ζεράρ Πικέ και με πλασέ έφτασε τα τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα ήταν ανύπαρκη, με εξαίρεση ακόμα μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σερζίνιο Ντεστ, όπως στο clasico. Ο Ολλανδός και ο Νίκο Γκονθάλεθ ήταν οι μοναδικοί που διασώθηκαν από τους "μπλαουγκράνα", που στο 2ο ημίχρονο είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν μπροστά. Ο Μέμφις Ντεπάι ανατράπηκε στην περιοχή, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο Στόλε Ντιμιτριέβσκι του είπε "όχι". Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για τέταρτη φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Υποστήριξη: SilkTech