Χάλκινο μετάλλιο ο Καλογερόπουλος στην Τσεχία!

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 2, 2021 - 12:32μμ

Με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του, αλλά και με αρκετή αγωνιστική ένταση επέστρεψε από την Τσεχία, ο πρωταθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε δύο διεθνή grand prix.

Οι αγώνες έγιναν στις 24 -25 και 27-28 Αυγούστου και ο Καλογερόπουλος, συμμετείχε στα αγωνίσματα sprint και keirin και στους δύο αγώνες, καταφέρνοντας να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο sprint , μετά από ένα μεγάλο διάστημα , αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας.

Με την επιστροφή του έθεσε και το επόμενο στόχο του που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην “Ε” τόνισε: “Επιστροφή ξανά στους αγώνες μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας, που επικρατεί. Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη αγώνες , καθώς αγωνίστηκα σε δύο grand prix. Απέκτησα αρκετή αγωνιστική ένταση, κάτι που μου λείπει, και κέρδισα το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του sprint .

Επιστρέφω στην Ελλάδα για τον επόμενο στόχο, που είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την προσπάθεια που κάνει να είναι δίπλα στους αθλητές καθώς και τον Σύλλογο μου Π.Ο.Πατρας”.

Υποστήριξη: SilkTech