Νέα εταιρεία μάρκετινγκ στην Παναχαϊκή

Παρασκευή, Αύγουστος 27, 2021 - 10:02πμ
Με συμβουλευτικό ρόλο

Την συμφωνία της με εταιρεία που θα αναλάβει το τμήμα marketing της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής. Η εταιρεία GM Sports και ο επικεφαλής Γκας Καραγιάννης θα έχει άμεση επαφή με τους επενδυτές των «κοκκινόμαυρων» σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία GM Sports που αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στο τμήμα marketing της ομάδας μας. Επικεφαλής της εταιρείας που εδρεύει στην Αγγλία είναι ο Γκας Καραγιάννης ο οποίος κατάγεται από την Πάτρα και εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται σε υψηλό επίπεδο με το marketing και τη διαφημιστική προβολή μεγάλων συλλόγων και οργανισμών στο χώρο του αθλητισμού.

Η εταιρεία GM Sports και ο επικεφαλής Γκας Καραγιάννης θα έχουν άμεση επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας στην Αμερική έτσι ώστε να υπάρχει συνεργασία για όλα τα θέματα που θα αφορούν το marketing. Αυτή η συνεργασία αφενός δείχνει την επιλογή της διοίκησης της ομάδας μας να αναβαθμίσει το επίπεδο των υπηρεσιών της και αφετέρου καταδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι με τις νέες τεχνολογίες ειδικότερα σε μία εποχή πανδημίας, μπορούμε να συνεργαζόμαστε με την τεράστια δύναμη του διαδικτύου με εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας που ανεβάζουν το επίπεδο του συλλόγου μας σε πολλούς τομείς».

Υποστήριξη: SilkTech