Ολοκλήρωσε το τεχνικό επιτελείο της η Παναχαϊκή

Δευτέρα, Αύγουστος 16, 2021 - 8:02μμ
Μένει το ρόστερ

Νέες συνεργασίες ανακοίνωσε η Παναχαϊκή εν όψει της νέας σεζόν και έχουν σχέση με το ιατρικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, με τον ορθοπεδικό Βασίλη Συριόπουλο και την φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Σαμαρτζή (σύζυγος του Λεωνίδα Κυβελίδη).

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ορθοπεδικό Ιατρό Βασίλειο Συριόπουλο, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας.

Παράλληλα υπεύθυνη φυσιοθεραπεύτρια (manual therapist) αναλαμβάνει η Μαρία Σαμαρτζή και συνεργάτης της θα είναι ο βοηθός φυσιοθεραπευτή Αλέξανδρος Μαρούλης».

Ο Γιάννης Βογιατζής, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Κάλαιτζιτς στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων». Με τον Δημήτρη Κόμπλα, ολοκλήρωσε τη στελέχωση του τεχνικού της επιτελείου, η ομάδα της Παναχαϊκής, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Βογιατζή.

Ο Γιάννης Βογιατζής είναι προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA-B και θα αναλάβει καθήκοντα άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Zeljko Kalajdzic.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κόμπλα, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Ο Δημήτρης Κόμπλας είναι κάτοχος UEFA A Advance Goolkeeper».

Υποστήριξη: SilkTech