Για την επιστροφή (15:00) στις νίκες και την ελπίδα η Παναχαϊκή στη Δράμα

Τετάρτη, Φεβρουάριος 10, 2021 - 9:32πμ

Με μία ακόμα αναμέτρηση σε διάστημα τριών ημερών συνεχίζει η Παναχαϊκή των φετινό της «μαραθώνιο». Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) στη Δράμα από τη Δόξα για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει καλά καλά το «σοκ» της Κυριακής στο ντέρμπι με τον Ιωνικό, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου πρέπει να ανασυνταχθεί και να μαζέψει τις δυνάμεις του, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και είναι εξαιρετικά αμφίρροπο.

Κόντρα στη Δόξα Δράμας που βρίσκει ρυθμό μετά το καθυστερημένο της ξεκίνημα, η Παναχαϊκή κυνηγάει την επιστροφή στα «τρίποντα» λίγο πριν ένα ακόμα ντέρμπι, την Κυριακή με τον Λεβαδειακό στην Αγυιά.

Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις εξάλλου μοιάζουν να της ταιριάζουν περισσότερο στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς οι αντίπαλοί της δεν κλείνονται στο μισό γήπεδο και βοηθούν και την ίδια να αναπτυχθεί.

Μετά από μόλις μία προπόνηση, οι «κοκκινόμαυροι» αναχώρησαν την Τρίτη (9/2) για τη Δράμα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μένκα, Σούλης, Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Bruce,  Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Cerutti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς, Μασούρας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 3 βαθμούς (σε 4 όμως αναμετρήσεις), την ώρα που η Παναχαϊκή είναι στην με 9 βαθμούς σε 6 αγώνες. Η παράδοση στη Δράμα είναι αρνητικοί για τους Πατρινούς, ενώ στη μοναδική αναμέτρηση που πρόλαβαν να δώσουν στο περσινό πρωτάθλημα, η Δόξα επικράτησε με 1-0 στην Αγυιά.

Υποστήριξη: SilkTech