Για το πρώτο «διπλό» στη Λάρισα (14:45) η Παναχαϊκή

Κυριακή, Ιανουάριος 31, 2021 - 9:02πμ

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη διεκδικεί η Παναχαϊκή που θέλει να επιστρέψει στα «τρίποντα» ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή με τον αγωνιστικό… Γολγοθά που ακολουθεί. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται από τον Απόλλωνα Λάρισας (14:45, live στο sportin.gr) στο Αρένα για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώνει το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου με 5 αγώνες σε 2 εβδομάδες, έχοντας μπροστά της το μοναδικό κενό μίας εβδομάδας που θα έχουν πριν τον Γολγοθά του Φεβρουαρίου με συνεχόμενους αγώνες Τετάρτη-Κυριακή.

Ο Απόλλωνας Λάρισας έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα και ψάχνει την πρώτη του νίκη, δυσχεραίνοντας το έργο της Παναχαϊκής, η οποία έχει μπροστά της και πολύ δυσκολότερα, κατ’ όνομα παιχνίδια, από αυτά που έχει δώσει μέχρι ώρας.

Τα πρώτα του αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», Νίκος Παπαδόπουλος, με τα συνεχόμενα παιχνίδια καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Θύμιο Αργυρόπουλο και Βασίλη Σούλη, ενώ με πρόβλημα ταξίδεψε στην Θεσσαλική πρωτεύουσα ο Δημήτρης Ανάκογλου και ο Βασίλης Πλιάτσικας με τη σειρά του έχει πάρει μέρος μόνο στην τελευταία προπόνηση.

Η αποστολή που βρίσκεται στη Λάρισα: Μένκα, Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Cerutti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς.

Υποστήριξη: SilkTech