Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Disney ανακοίνωσε και επίσημα την ταινία για τη ζωή του

Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2020 - 10:57μμ

Η συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ ανακοίνωσε τη δημιουργία της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η πληροφορία βέβαια ήταν γνωστή αρκετό καιρό, και μάλιστα ο ίδιος ο «Greek Freak» είχε προσχωρήσει σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Η Disney δημιουργεί μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειάς μου και αναζητούν ηθοποιούς για να παίξουν εμένα και τον αδελφό μου, Θανάση, όταν ήμασταν παιδιά. Δεν απαιτείται εμπειρία! Βοηθά αν μοιάζετε με τα όμορφα αγόρια που φαίνονται παρακάτω και έχετε κάποια εμπειρία μπάσκετ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ!», είχε γράψει ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές διαδοχικά, τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ.

Ωστόσο η επισημοποίηση της είδησης είναι γεγονός και εκτιμάται ότι η ταινία για τον Greek Freak θα φτάσει και στην τηλεοπτική οθόνη μέσα στο 2021.

Η ταινία θα αφορά στα παιδικά χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα, αλλά και την πορεία του μέχρι το NBA.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν από τους «300», ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ.

Υποστήριξη: SilkTech