Ίαν Μίλερ: «Μπορούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Δευτέρα, Νοέμβριος 2, 2020 - 6:02μμ

Την ικανοποίησή του για όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στον Προμηθέα και την Πάτρα εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα talkbasket.net ο Ίαν Μίλερ. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε μεταξύ άλλων ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Κίνας.

«Είναι καλά τα πράγματα στην Πάτρα. Μου αρέσει η Ελλάδα και η πόλη. Τώρα έχουμε γεμάτο ρόστερ και νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη», είπε και θυμήθηκε ότι ο Μάκης Γιατράς δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής με τον οποίον έχει συνεργαστεί στην καριέρα του, καθώς έχει δουλέψει και με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην Αστάνα:

«Στην Πάτρα και στο Καζακστάν έχω αισθανθεί καλύτερα από οπουδήποτε αλλού έχω παίξει. Με άφησαν να δείξω τις ικανότητές μου. Τότε, στην Αστανα, προπονητής μου ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που τώρα βρίσκεται στην ΑΕΚ. Ήταν μία καλή εμπειρία για μένα, συνεργάστηκα με Έλληνες, είχα και δύο Έλληνες συμπαίκτες.

Τώρα στον Προμηθέα, δουλεύουμε σκληρά στο παρκέ και ο προπονητής μας δίνει ελευθερία. Μας λέει τι πρέπει να κάνουμε, αλλά μας εμπιστεύεται στα λάθη μας».

Για τον Μάκη Γιατρά: «Είναι ένας καλός προπονητής. Πάντα κάνει πλάκα, έχει μεγάλη ενέργεια. Είναι εύκολο να συμπαθήσεις έναν τέτοιον άνθρωπο. Στα Αγγλικά μας λέει μόνο "καλή τύχη" πριν τους αγώνες».

Για τον στόχο του: Θέλω να παίξω κάποια στιγμή στην Κίνα, αφού το στυλ παιχνιδιού εκεί θυμίζει το ΝΒΑ,, ίσως αν έχω την ευκαιρία να κυνηγήσω ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ».

Υποστήριξη: SilkTech