Πανελλήνιο ρεκόρ από την Σπανοσωτηροπούλου του Ερμή στις Παγκορασίδες

Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2020 - 4:02μμ

Οι μικροί τοξοβόλοι του ΑΟΠ Ερμής διέπρεψαν για ακόμη μία φορά στον πανελλήνιο αγώνα μικρών ηλικιακών κατηγοριών και β΄ κατηγορίας εφήβων το Σαββατοκύριακο 17/18 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Σπανοσωτηροπούλου στις Παγκορασίδες

Μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΠ Ερμής αγωνίστηκαν στον αγώνα πανελλήνιας εμβέλειας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο ΟΑΚΑ παρουσιάζοντας πολύ καλές επιδόσεις και άλλο ένα πανελλήνιο ρεκόρ. Η μόλις 10 ετών Σπανοσωτηροπούλου Τέτη συνεχίζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις της στο Ολυμπιακό τόξο παγκορασίδων Β΄, αφού πήρε το χρυσό μετάλλιο καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ με 680/720 το οποίο προϋπήρχε από το 2017 με 699/720.

Ο Στολάκης Άγγελος πέτυχε την άνοδο του στην Α αγωνιστική κατηγορία εφήβων σύνθετου τόξου και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας Νέων, τον Νοέμβριο. Ο Παπακωνσταντόπουλος Γιώργος αν και χωρίς ανταγωνισμό στη κατηγορία Παμπαίδων σύνθετου πέτυχε μια δυνατή ατομική επίδοση με 660/720.

Ο Πανουτσόπουλος Πάνος δοκιμάστηκε στη κατηγορία ανδρών με αξιοπρεπή εμφάνιση με ένα δυνατό πρώτο γύρο. Ο Λυγιδάκης Νίκος στο Ολυμπιακό τόξο παίδων στάθηκε δυνατός αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα προβλήματα του τεχνικού εξοπλισμού που τον κράτησαν μακριά από μία καλύτερη επίδοση. Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών Γυναικών.

Υποστήριξη: SilkTech