Δυνατό φιλικό για την Παναχαϊκή (16:00) με την Καλαμάτα στη Γαστούνη

Σάββατο, Οκτώβριος 17, 2020 - 9:02πμ

Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας δίνει η Παναχαϊκή που προετοιμάζεται για την έναρξη της Super League 2, η οποία αναβάλλεται συνεχώς. Οι «κοκινόμαυροι» αντιμετωπίζουν (16:00, live στο sportin.gr) την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης.

Το link του αγώνα

Μία ακόμα δυνατή ομάδα της Football League, από αυτές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν αντιμετωπίζει το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που προετοιμάζεται για ένα ακόμα… ντέρμπι από τα παλιά και αναμένεται να έχει την ένταση των τελευταίων του φιλικών που θυμίζουν επίσημα.

Οι Μεσσήνιοι «χτίστηκαν» φέτος για τη Super League 2, αλλά η πολυπόθυτη γι’ αυτούς άνοδος δεν ήρθε ποτέ και έτσι έχοντας στο τιμόνι τους τον «Αλενατόρε» Νίκο Αναστόπουλο, προετοιμάζονται για την Football League με την ελπίδα να γλιτώσουν το περσινό «φιάσκο».

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα δοκιμάσει σε ένα ακόμα τεστ προετοιμασίας σχήματα και πρόσωπα που έχει στο μυαλό του για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ενώ αναζητάει και την απαραίτητη χημεία με το πέρας του χρόνου. Ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής δεν υπολογίζει στους Λαρρέα και Αργυρόπουλο για τη σημερινή αναμέτρηση.

Προετοιμασίας συνέχεια

Στο Κτήμα Γουρδούπη πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (16/10).

Οι “κοκκινόμαυροι” ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με build up με τελειώματα φάσεων και παιχνίδια τακτικής. Στο τέλος έγιναν και στατικές φάσεις.

Υποστήριξη: SilkTech