Επιστρέφει στον Προμηθέα ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Παρασκευή, Οκτώβριος 9, 2020 - 9:02πμ

Ο Προμηθέας ολοκληρώνει το deal με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, και ο διεθνής γκαρντ επιστρέφει στην Πάτρα ως το τέλος της σεζόν.

Η εικόνα των τελευταίων ημερών, από πλευράς Προμηθέα, είχε φέρει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Αποκορύφωμα ήταν η αναμέτρηση στην Ιταλία απέναντι στην Τρέντο, όπου οι Πατρινοί κατέρρευσαν μετά την πρώτη περίοδο και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια.

Ο Μάκης Γιατράς είχε επισημάνει πως η εικόνα αυτή δεν άρμοζε στην ομάδα και δεν αντιπροσώπευε τον Προμηθέα. Στο πλαίσιο αυτό οι ιθύνοντες την ομάδα προχώρησαν σε ανακατατάξεις, με σκοπό να βελτιώσουν την εικόνα το συντομότερο δυνατόν.

Οι κάτοχοι του Σούπερ Καπ στράφηκαν σε μια έμπειρη και δοκιμασμένη λύση. Τις τελευταίες ημέρες άνοιξε κυκλικές επαφών με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ήταν ελεύθερος στην αγορά και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Και μάλιστα η συμφωνία δεν άργησε να έρθει, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο του deal, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να επιστρέφει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, στην οποία βρέθηκε και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20.

Η κίνηση αυτή ήρθε στο πλαίσιο ανακατατάξεων που θέλουν να κάνουν οι Πατρινοί για να βελτιώσουν την εικόνα του Προμηθέα, ο οποίος μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Eurocup.

Υποστήριξη: SilkTech