Όλοι ήταν νικητές στην Πάτρα!

Κυριακή, Οκτώβριος 4, 2020 - 9:02μμ

Το πρόγραμμα του 12ου P.i.C.K. μπορεί να συμπεριλάμβανε μία (Senior) μόνο κατηγορία αλλά και οι 14 οδηγοί που συμμετείχαν σε αυτή, ήταν σπουδαίοι.

Οι Στυλιανός Πετρίσης ήταν για τρίτη φορά νικητής στην κατηγορία του, ο Γιάννης Καρδαμάκης υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τη περσινή του επιτυχία, ο Γιώργος Βασιλάγκος στο ένατο P.i.C.K. της καριέρας του ήταν εντυπωσιακός, ο 39χρονος Γιώργος Κουγιανός όπως πάντα σοβαρός και γρήγορος, ο βετεράνος Θανάσης Καραχάλιος επιβεβαίωσε το πόσο αθεράπευτα ρομαντικός είναι, στα 26 χρόνια ο Αιμίλιος Μανίκας κέρδισε τις εντυπώσεις, ο Νίκος Βαρανάκης πλησιάζει σιγά, σιγά στην κορυφή, στα 21 χρόνια ο Περικλής Παΐζης οδηγησε περίφημα, ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου έδειξε πόσο δυνατός είναι ξεπερνώντας τα αρχικά προβλήματα, ο Μίκης Καλογηράτος ήταν για μία ακόμα φορά, 10 παρακαλώ, παρών στον αγώνα, ο Γιάννης Σταματίου αν και άτυχος στην εξέλιξη του αγώνα πρόλαβε να δείξει το τεράστιο ταλέντο του, ο τοπικός Παναγιώτης Γιαννόπουλος ήταν εξαιρετικός στην πρώτη του συμμετοχή στο μεγάλο αγώνα, ο Διονύσης Ζαχαράκης και εδώ στο karting ήταν σπουδαίος και ο Γιάννης Φρούντας στην δεύτερη συμμετοχή του στον αγώνα της πλατείας Γεωργίου παρουσιάζετε όλο και καλύτερος (Πίσω να μη κοιτά...).

Και οι 14 ήταν σπουδαία και χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό ένα μοναδικό θέαμα. Ήταν ένας αγώνας που πραγματικά θα έπρεπε να έχει μία σημαία για το κάθε συμμετέχοντα, το άξιζαν όχι μόνο για την απόδοσή-εμφάνισή τους αλλά... Αλλά και για την συμμετοχή τους στο 12ο P.i.C.K. 2020, για την ''ντόμπρα'' παρουσία του στον αγώνα, μακριά από τα παιχνίδια του, ''Δήλωσε για να δηλώσω...'', ''Να δούμε ποιος θα δηλώσει για να...'' ''Δηλώνω, ξεδηλώνω...''. Οι σοβαροί που γουστάρουν και αγαπούν το karting και τον συγκεκριμένο αγώνα, δηλώνουν και συμμετέχουν...

Οι διοργανωτές οφείλουν να τους ανταμείψουν, τιμώντάς τους. Στο 13o P.i.C.K., την επόμενη χρονιά οι συμμετοχές στην κατηγορία Senior να είναι ''κλειδωμένες'' με προτεραιότητα των 14 νικητών του φετινού! Έτσι κι αλλιώς οι διοργανωτές προσανατολίζονται για την επόμενη χρονιά στο να περιοριστούν οι κατηγορίες, σε μία ή δύο. Το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα άλλωστε ήταν εντυπωσιακό..!

                                                                                













Υποστήριξη: SilkTech