Μεγάλη επιτυχία του Ανδρέα Ζαχαράκη του Αθλητικού Ομίλου Πάτρας ΕΡΜΗΣ

Σάββατο, Οκτώβριος 3, 2020 - 9:02μμ

Μεγάλη επιτυχία του Ανδρέα Ζαχαράκη του Αθλητικού Ομίλου Πάτρας ΕΡΜΗΣ. Ο  Ανδρέας Ζαχαράκης του Α.Ο.Π. Ερμής, γίνεται ο δεύτερος αθλητής στην Ελλάδα που κατάφερε με την απόδοσή του να υπερβεί το όριο των 700 βαθμών σε αγώνα. Με το καταπληκτικό 706/720 ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την πρώτη του αποστολή με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ.

Ο Ζαχαράκης με την καθοδήγηση του προπονητή Μάνθου Στρεμμένου και την μεθοδική του δουλειά καταφέρνει συνεχώς να εξελίσσεται και να δείχνει τις αγωνιστικές του ικανότητες, κατακτώντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους. Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα πάρει μέρος ως μέλος της εθνικής μας ομάδας σε αγώνα διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου στο ΟΑΚΑ.

Στις 25 Οκτωβρίου αναχωρεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας για την Κύπρο για να λάβει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο. Εκεί θα συναγωνισθεί με αθλητές όλης της Μεσογείου και η πρόκληση είναι μεγάλη για την επίτευξη ακόμη μίας καλής επίδοσης, αλλά σε διεθνείς αγώνες αυτή τη φορά.

Ο Ανδρέας Ζαχαράκης είναι Πατρινός, ιδιωτικός υπάλληλος (λογιστής) και ασχολήθηκε με την τοξοβολία για πρώτη φορά πριν 5 χρόνια. Το τελευταίο ενάμιση χρόνο μεταπήδησε στον Ερμή και εκτόξευσε την επίδοση του. Βρέθηκε στο βάθρο των κυπέλλων και πρωταθλημάτων κατακτώντας 2η και 3η θέση ανοιχτού και κλειστού χώρου. Έχει κατακτήσει δυο φορές το χρυσό στο ομαδικό και τη 2η θέση στο μεικτό ομαδικό όπου με την Τσαβαχίδου κατέρριψαν και το πανελλήνιο ρεκόρ. Από πέρσι ανήκει στους επίλεκτους αθλητές της ομοσπονδίας.

Στο αγώνα τον αθλητή θα συνοδεύσει ο προπονητής του Μάνθος Στρεμμένος.

Υποστήριξη: SilkTech