Η διοίκηση της ΕΑΠ για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Δευτέρα, Ιούνιος 22, 2020 - 10:00μμ

Στην Γ’ εθνική κατηγορία ανδρών ανέρχεται η ομάδα μπάσκετ της ΕΑΠ, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η μετά τον «τερματισμό» της στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Μετά τα πρωτόγνωρα γεγονότα που προκάλεσε η πανδημία και την διακοπή των πρωταθλημάτων, η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΕΑΠ εξασφάλισε μετά από μία ενδιαφέρουσα αγωνιστική χρονιά την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Επέστρεψε στη Γ' Εθνική η μπασκετική ΕΑΠ

Η ανακοίνωση των «μελανόλευκων» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα με προπονητή τον Λάμπρο Φραγκισκάτο και ένα νεανικό ρόστερ που στόχο είχε να αξιοποιήσει και τους αθλητές των αναπτυξιακών της τμημάτων έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πλέον υπόσχεται ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΑΠ ευχαριστεί όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές της ομάδας που για ακόμη μία χρονιά βρέθηκαν στο πλευρό των «μελανόλευκων» εντός και εκτός γηπέδου.

Η συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στην οποία επιστρέφει μετά από δύο χρόνια καθιστούν επιτακτικό έναν ευρύτερο σχεδιασμό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας και θα ανακοινωθεί εγκαίρως».

Υποστήριξη: SilkTech