Ο Δημήτρης Μπιτσάκος προτείνει αλλαγές στην Α1 γυναικών

Σάββατο, Απρίλιος 18, 2020 - 4:01μμ

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος, προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΝΕΠ, τοποθετήθηκε για την επόμενη μέρα στην γυναικεία υδατοσφαίριση.

Προτείνει την επαναφορά του παλαιότερου συστήματος διεξαγωγής, όταν όλοι έπαιζαν απέναντι σε όλους και ακολουθούσαν τα πλέι οφ.

Ο Μπιτσάκος εκφράζεται βέβαια για την άμεση, όσο το δυνατόν, επανεκκίνηση της δραστηριότητας στο χώρο της υδατοσφαίρισης, μιλάει για τις εθνικές μας ομάδες και τονίζει ότι προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι τα νέα παιδιά.

«Όλα εξαρτώνται κατά την άποψη μου από ποτέ θα ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις για να ξεκινήσουμε προπονήσεις. Μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις πισίνες οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να έχουν το σωστό χρόνο προετοιμασίας για να επανέλθουν ομαλά και χωρίς τραυματισμούς».
«Το επιθυμητό είναι να μπούμε άμεσα στις πισίνες, αν είναι δυνατόν τέλος του μήνα, και να επανέλθουμε στους προηγούμενους ρυθμούς και να συνεχιστούν όλες οι διοργανώσεις από εκεί που σταμάτησαν»
«Το εφικτό είναι ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο μέχρι να μπούμε στις πισίνες και με ποιους περιορισμούς;»
«Ανάλογα με την ημερομηνία επανεκκίνησης των προπονήσεων και την ημερομηνία έναρξης της επόμενης περιόδου θα πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς να σχεδιάσουν αν είναι δυνατόν και από τώρα πως θα εκμεταλλευτούμε το χρονικό αυτό διάστημα προς όφελος της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης»
«Κατά τη γνώμη μου πρέπει να δώσουμε βάρος στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να παραμείνουν στο άθλημα και να μην σταματήσουν. Πρέπει να τους δώσουμε όραμα και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα! Γιατί θα είναι η βάση της πυραμίδας για τα επόμενα χρόνια, θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν το άθλημα στις πλάτες τους τα επόμενα χρόνια, έχοντας να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο, αντάξιο των προηγούμενων γενιών».
«Οι Εθνικές Ομάδες πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται όλο το χρόνο, ανάμεσα και σε περιόδους πρωταθλήματος, αυτό ισχύει και για τις μικρές Εθνικές Ομάδες»
«Έχουν μπροστά τους δύο πολύ σημαντικά τουρνουά που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη Ολυμπιάδα, κορυφαίο γεγονός στην καριέρα κάθε αθλητή αλλά και της χώρας της ίδιας» .
«Όσον αφορά την γυναικεία υδατοσφαίριση θα ήθελα να προτείνω την επαναφορά στην διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος με τον παλιό τρόπο διεξαγωγής όλοι απέναντι σε όλους και μετά πλέι-οφ»
«Να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Καλό Πάσχα».
ΠΗΓΗ: https://www.pisina.net

Υποστήριξη: SilkTech