Στα ίσα η σειρά των γυναικών της ΝΕΠ με τον Πανιώνιο

Τετάρτη, Φεβρουάριος 5, 2020 - 7:52πμ

Ο Πανιώνιος πήρε πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη ΝΕ Πατρών με 14-5, την Τρίτη (4/2), στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, για τη Β' φάση της Α1 Γυναικών.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (12/2) στην Πάτρα. Ο νικητής θα μπει στη Γ' φάση, στον όμιλο υποβιβασμού, με ένα βαθμό, ενώ ο ηττημένος χωρίς βαθμούς.

Η ομάδα του Σταμάτη Χέλμη ήταν καταιγιστική από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και πήρε προβάδισμα με 12-2, μετά τα τρία πρώτα οκτάλεπτα.

Το μόνο που κατάφερε η ΝΕ Πατρών ήταν να μειώσει στο τελικό 14-5. Πρώτες σκόρερ της αναμετρήσεις αναδείχθηκε η Αποστολίδου και η Κούβδου με 4 γκολ η καθεμία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 14-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0 , 3-2 , 5-0 , 2-3

Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 3, Δουρέκα, Καλογεροπούλου 1, Αποστολίδου 4, Τούρου 1, Κούβδου 4, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη 1, Μπινιάρη, Σολανάκη, Μήτσου, Ζερβού, Χέλμη

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Κιούρκα, Λούδη, Γεωργίου 2, Τιτζερίνα, Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου Κ. 2, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Μανιάτη, Λυκοθανάση, Μιχαηλίδου Δ., Μαντζουρίδου, Κουρέτα 1

Υποστήριξη: SilkTech