Βαριά ήττα του ΝΟΠ με 17-7 από την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Νοέμβριος 24, 2019 - 4:45μμ

Με μια βαριά ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α2 Εθνική ο ΝΟΠ, που έχασε 17-7 από την ΑΕΚ, μια κατά τα λοιπά ιστορική νίκη για την νεοφώτιστη (και σχετικά νεοϊδρυθείσα) "Ένωση", η πρώτη στην ιστορία της στην Α2.

Αρκετός κόσμος στο "Πεπανός", στην πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος, είδε τον ΝΟΠ να χάνει με το "καλημέρα"καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0 και 9-1.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Στελλάτος που σημείωσε οκτώ τέρματα.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου που έχει προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης επιδιώκει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στοχεύει στη παραμονή στη κατηγορία έχοντας αρκετούς άπειρους αθλητές.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ, "χαρμάνηδες" οι περισσότεροι, αφού κάπνιζαν εντός κολυμβητηρίου, χωρίς πάντως να καλέσει κανείς στο 1142!

Τα 8λεπτα: 1-6, 1-4, 3-4, 2-3.

ΝΟΠ (Παναγιώτης Βασιλόπουλος): Αθανασόπουλος, Ρουμάνος, Πολλάτος, Κανελλόπουλος Β. 3, Ζερνιώτης, Γουρδούπης, Μάγγος 1, Κωνσταντακόπουλος, Μπιτσάκος Αν., Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος, Πασσάς, Βυθούλκας Δ., Αβαγιανός 3, Νεγκίζ

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης Αντ. 2, Χατζηδάκης 2, Σάντα 3, Καψοκόλης, Λύκαρης, Γιαννουρής Αντ. 1, Κουρμελές Γ., Μυλωνάκης Κ. 1, Στέλλατος 8, Μαυρωτάς Αρ., Δερμιτζάκης Χρ., Γρηγοριάδης Ν.

* Ο προπονητής Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: "Ευχαριστούμε τον κόσμο για την προσέλευσή του. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, δημιούργησαν τις φάσεις που θέλαμε. Το ταξίδι για μας ξεκινάει τώρα.

Υποστήριξη: SilkTech