Διημερίδα της ΚΟΕ για τους νέους κανονισμούς του πόλο με τον Λάμπρο Αναστασόπουλο

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 25, 2019 - 2:00μμ

Στο Συμπόσιο – Διημερίδα με θέμα “Υδατοσφαίριση: Νέοι Κανονισμοί και οι Προκλήσεις της νέας Δεκαετίας”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) το περασμένο Σαββατοκύριακο παρευρέθηκε ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Υδατοσφαίρισης (ΚΕΔ) της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ).

Ο πατρινός προπονητής μάλιστα σε συνεργασία με την ομοσπονδία ανέλαβε την υλοποίηση της διαδικτυακής προβολής/παρακολούθησης του συμποσίου σε όσους δεν είχαν την δυνατότητα της φυσικής τους παρουσίας.

Το παρών έδωσαν αρκετές εξέχουσες παρουσίες, όπως ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Εμμανουήλ Πατλάκας, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συνδέσμου Προπονητών, Γιάννης Γιαννουρής, οι δύο Ομοσπονδιακοί προπονητές σε Άνδρες και Γυναίκες, Θοδωρής Βλάχος και Γιώργος Μορφέσης, μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, παλαίμαχοι και εν ενεργεία πολίστες, προπονητές και πολλοί ακόμα.

Απο την πόλη της Πάτρας επίσης έδωσαν το παρόν, το μέλος της ΚΕΔ, Νίκος Βασιλείου οι διεθνείς διαιτητές Ανδρέας ΜοίραληςΜιχάλης Κουρέτας και Κώστας Βασιλείου καθώς και οι προπονητές Φώτης Γιαννόπουλος και Κώστας Αντίοχος εκ μέρους της ΝΕΠ. Αίσθηση εκανε επίσης και η πλήρης παρακολούθηση του διήμερου συμποσίου απο τον διαιτητή Μιχάλη Μαρκοβιτς διαδικτυακά, καθώς βρισκοταν την περίοδο αυτή στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Επίσης εκ μέρους της Ηλείας , παρευρέθησαν στο συμπόσιο ο Πρόεδρος και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΕΠΕΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ Θεόδωρος και Αργύρης Σάκκος.

Οι παρεβρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τους νέους κανονισμούς, οι οποίοι θα ισχύσουν από τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις.

Υποστήριξη: SilkTech