Με χαμόγελα και αισιοδοξία η πρώτη των γυναικών της ΕΑΠ

Τρίτη, Αύγουστος 27, 2019 - 4:47μμ

Έχοντας τα δύο κύρια συστατικά της επιτυχίας, την ανανέωση και την εμπειρία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Π. ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Η νέα προπονήτρια, Έλενα Καγιαλή είχε την πρώτη της συνάντηση με νέες και παλιές παίκτριες, θέτοντας τους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά.

Το ρόστερ της ομάδας έχει πλέον συμπληρωθεί και απαρτίζεται από τις εξής παίκτριες: Αραβαντινού Μαρία- Ιωάννα (κεντρικός), Δουραμάνη Θάλεια (ακραία), Γαλάνη Θεοδώρα (κεντρικός), Σούλη Σωτηρία- Παναγιώτα (ακραία- διαγώνιος), Δημητροπούλου Αδριανή, Παπαγιάννη Αναστασία (πασαδόρος), Τρόντσα Μαρία (κεντρικός), Υφαντή Κρίστη (ακραία), Χαιρετάκη Εμμανουέλα (διαγώνιος), Πελεκούδα Βάσω (κεντρικός), Τσουλέα Ηλιάνα (διαγώνιος), Ζήκου Κόνη (λίμπερο), Μαρκέζη Μαίρη (διαγώνιος), Παπαλάμπρου Παναγιώτα (πασαδόρος), Θεοδωρακοπούλου Γεωργία (πασαδόρος) και Μουζακιάρη Μαρία (λίμπερο).

Να σημειωθεί πως επίσης ενεργό ρόλο στην ομάδα πλαισιώνοντας καίριες θέσεις θα έχουν οι Νεανίδες, Αντωνία Αγγελοπούλου, Οικονόμου Σοφία, Ζανί Κατερίνα, Ζώτου Λυδία και Δέμη Ελένη.

Επίσης, ξεχωριστές είναι οι παρουσίες της Μαρίας Τρόντσα και της Κρίστη Υφαντή οι οποίες επιστρέφουν στο… σπίτι τους στην ΕΑΠ μετά από αρκετά χρόνια.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, όπου τα κορίτσια της ΕΑΠ θα πραγματοποιήσουν μέσω συγκεκριμένου προγράμματος την προετοιμασία τους φθάνοντας σταδιακά στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Η νέα χρονιά συνοδεύεται από καλή διάθεση και αισιοδοξία!

Η Διοίκηση της ΕΑΠ καλωσορίζει στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του ιστορικού σωματείου τις νέες παίκτριες και εύχεται σε όλη την ομάδα καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech