Canoe Ocean Racing: Η Σοφία Παυλή ξεχνά την ηλικία της

Κυριακή, Αύγουστος 25, 2019 - 1:50μμ

Πρόκειται για μια από τις νεαρότερες αθλήτριες της ελληνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στους ΙΙ  Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Η γεννημένη στις 10 Μαίου του 2003, Σοφία ΠΑΥΛΗ έχει έρθει με μεγάλη διάθεση στην Πάτρα και θέλει να αποδέιξει ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα στο Canoe Ocean Racing.

«Ο στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» τονίζει.

«Όταν αγωνίζομαι ξεχνάω την ηλικία μου. Θα τραβήξω κουπί σαν να είμαι ίσυνομήλικη με όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες και  δεν με πειράζει καθόλου που συμμετέχω για πρώτη φορά σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Αγωνίζομαι στην πατρίδα μου και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και ο κόσμος".

Αναφερόμενη στις δυσκολίες και στις ιδιαιτερότητες του αθλήματος, η ΠΑΥΛΗ επισήμανε:«Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι πάντοτε οι καιρικές συνθήκες. Πότε φυσάει πρίμα, πότε κόντρα, οπότε θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο κύμα, πότε θα σταματήσεις και πότε θα δυναμώσεις. Ολα αυτά προϋποθέτουν εμπειρία που μπορεί να μην την έχω αλλά είμαι αποφασισμένη να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ…».

Σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις, σχολίασε: «Από μια πρώτη ματά, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίες. Εχω συμμετάσχει και σε διοργανώσεις στο εξωτερικό και πιστεύω πως οι εγκαταστάσεις δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Ειδικά ο στίβος είναι πολύ καλός". 

Υποστήριξη: SilkTech