Ο Λάμπρος Φραγκισκάτος στον πάγκο της ΕΑΠ

Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2019 - 8:50πμ

H Διοίκηση της ΕΑΠ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Λάμπρο Φραγκισκάτο, ο οποίος και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Ο έμπειρος τεχνικός που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε την καθοδήγηση της ομάδας Αραχωβίτικα/Ακταίο επιστρέφει στο «σπίτι» του μιας και προέρχεται από τα «σπλάχνα» των «μελανόλευκων».

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο νέος προπονητής αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά προκειμένου με παλιούς και νέους παίκτες να «χτίσει» μια δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και θα «φλερτάρει» με την επάνοδό της στις εθνικής κατηγορίες».

Οι πρώτες ανανεώσεις και οι προσθήκες

Εξ άλλου, όσον αφορά στο ρόστερ η Διοίκηση της ΕΑΠ συνεχίζει τις επαφές με νέους και παλιούς παίκτες. Για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανανέωσαν ήδη οι Δημήτρης Σταυράκης και Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ενώ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ΕΑΠ ο Σέργιος Κυριακίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του Μάκαρου Άμφισσας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέες προσθήκες, ενώ η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΕΑΠ θα αρχίσει σταδιακά να στελεχώνεται και με «νέο αίμα» από το εφηβικό της τμήμα.

Υποστήριξη: SilkTech