Απόψε οι ONIRAMA για την αντίστροφη μέτρηση για τους Μεσογειακούς ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Μάιος 17, 2019 - 2:27μμ

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πάτρα έχει ξεκινήσει και η Οργανωτική Επιτροπή φέρνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα τους Onirama, στο πλαίσιο των 100 ημερών από την έναρξη.

Ένα γήπεδο beach soccer περιμένει μικρούς και μεγάλους να σουτάρουν και να βάλουν γκολ σε ένα τέρμα, με συντελεστή δυσκολίας.

 

Ζητούμενο, 1000 εθελοντές στους Μεσογειακούς Αγώνες

Σε περίπτερο στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου γίνεται προβολή του εθελοντισμού και εγγραφή εθελοντών καθώς επίσης παρέχεται πληροφόρηση και ενημερωτικά έντυπα για τους αγώνες.

Εξάλλου, περιμετρικά της πλατείας γίνται προβολή σε μορφή έκθεσης, των 11 αθλημάτων των Αγώνων με κείμενο και σχετική περιγραφή.

 

Tov Αύγουστο του 2019 η καρδιά της Μεσογείου θα χτυπά στην Πάτρα. Μεταξύ 25 & 31 Aυγούστου, 26 χώρες της Μεσογείου δίνουν ραντεβού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες αποτελούν, μια σπουδαία διεθνή αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια σε μια πόλη της Μεσογείου. Η Πάτρα διεκδίκησε με πλάνο και όραμα την διοργάνωση των Aγώνων, και έβαλε την χώρα μας στο επίκεντρο των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Η Πάτρα, τον ερχόμενο Αύγουστο, γίνεται σταυροδρόμι πολιτισμού και πρωτεύουσα του Αθλητισμού της Μεσογείου. Σε αυτό το αντάμωμα των λαών, στην αθλητική γιορτή, θέση έχουν όλοι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΜΩΝΗΣ
Υποστήριξη: SilkTech