Δείπνο για το τέλος της χρονιάς στην Παναχαϊκή

Σάββατο, Μάιος 11, 2019 - 8:01πμ

Με αφορμή την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στο κατάστημα Trattoria I Segreti di Pasta.

Το παρών στο τραπέζι, έδωσε σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ ο κος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και μέτοχος ευχαρίστησε τους παίκτες και όλο το προσωπικό για την άριστη συνεργασία που υπήρξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εκφράζοντας παράλληλα και τα συγχαρητήρια του για την πορεία της ομάδας και την εξασφάλιση μίας θέσης στην νεοσύστατη Super League 2.

Από την πλευρά της διοίκησης το παρών έδωσε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ κος Κώστας Αποστολόπουλος, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής Δημήτρης Τσαούσογλου, ενώ από μετόχους ο κος Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος και ο κος Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιώργος Ντάσιος ευχαρίστησε και αυτός για την συνεργασία την διοίκηση και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Υποστήριξη: SilkTech