Η αγάπη για την μπάλα και ο Κώστας Τσαπικούνης

Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019 - 11:52πμ

Συμπληρώνει μια 15ετία που παίζει μπάλα ο Κώστας Τσαπικούνης, ο οποίος παρά τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του δεν το βάζει κάτω.

Αναφερόμαστε στο αμυντικό χαφ, αλλά και εξτρέμ του Πυρσού που εδώ και λίγες αγωνιστικές βλέπει την προσπάθεια της ομάδας του από την κερκίδα, συνεπεία ενός τραυματισμού, και πάλι, στο γόνατο, όπως και παλαιότερα...

Είναι 22 ετών και παίζει μπάλα από τα 7 του. Σταμάτησε μονάχα για δύο χρόνια όταν μεταπήδησε στον στίβο και στην Ολυμπιάδα. Ο πρωταθλητισμός είχε άλλες απαιτήσεις, η μπάλα άλλες κι έτσι δεν μακροημέρευσε στον στίβο, έφυγε από τα κουλουάρ και ξαναμπήκε ...στο χόρτο για τη "στρογγυλή θεά"!

Το πρωί μεροκάματο στο οπωροπωλείο όπου εργάζεται, το απόγευμα προπόνηση, και το βράδυ, όποτε τον δείχνει η TV, να βλέπει τον Ρονάλτο το ίνδαλμά του (ή έστω την Ρεάλ Μαδρίτης).

Δεν παραγνωρίζει όλους εκείνους που τον βοήθησαν, τον προπονητή και τον πρόεδρο για την στήριξή τους στο πρώτο χειρουργείο που έκανε, τον Κώστα Πλώτα και τον Φίλιππο Καραμούζη (πρώην πρόεδρος, νυν ο Βασίλης Λόης) και φυσικά στην προπονήτρια στίβου της Ολυμπιάδας, Ντίνα Μπορνιβέλλι, «για τα δύο υπέροχα χρόνια που μου πρόσφερε στον στίβο».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech