Επιτυχίες για τους χιονοδρόμους του ΕΟΣ Πατρών

Δευτέρα, Φεβρουάριος 11, 2019 - 1:38μμ

Θετικός είναι ο απολογισμός για τον ΕΟΣ Πατρών στο ...χιονοδρομικό σαββατοκύριακο (9-10/2), τόσο για την αγωνιστική ομάδα και για την ακαδημία, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα του Αγώνα Νότιας Περιφέρειας κατηγορίας ΠΑΜ-ΠΑΓ (U12) 09 κ 10/2/2019, στο Χ.Κ. Πηλίου.

Η 4μελής ομάδα (U12) του ΕΟΣΠ κατέκτησε δύο θέσεις στο βάθρο της εξάδας των νικητών και εξαιρετική κατάταξη των άλλων αθλητών.

Την πρώτη αγωνιστική ημέρα: Αγώνισμα COMBI 2η θέση και αργυρό μετάλλιο με την Άννα Σμπιλλή, 4η θέση με την Άρτεμις Παπαγεωργίου επίσης στο βάθρο.
7η θέση με την Ιλεάνα Βασιλείου και 10η θέση με τον Αντριάνο Ντάτσι.
Την δεύτερη αγωνιστική ημέρα: Αγώνισμα GS (2 θέσεις στο βάθρο) 4η θέση με την Άρτεμη Παπαγεωργίου και 5η θέση για την Άννα Σμπιλλή.
10η θέση με την Ιλεάνα Βασιλείου κ 12η θέση με τον Αντριάνο Ντάτσι.

Ταυτόχρονα το Σ/Κ συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των φυτωρίων κ της ακαδημίας στον Χελμό, με συμμετοχή 30 αθλητών, υπό εξαιρετικές συνθήκες καιρού, χιονιού και διάθεσης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές όλων των κατηγοριών, στο προπονητικό team, στην Τεχνική επιτροπή χιονοδρομίας και ιδιαίτερα σε μια ομάδα ανθρώπων του συλλόγου που αγαπούν την χιονοδρομία και ασχολούνται αδιάλειπτα και εθελοντικά εδώ και χρόνια ώστε ο ΕΟΣ ΠΑΤΡΩΝ και η Αχαΐα να βρίσκονται ψηλά στην Ελληνική χιονοδρομία.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech