Εδειξε την αξία της η πυγμάχος Δήμητρα Τούσσα

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 10:13πμ

Η Δήμητρα Τούσσα του Μίλωνα, τα κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στην διεθνή πυγμαχική κοινότητα που παρακολούθησε το 8ο Κύπελλο Εθνών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Σόμπρ της Σερβίας με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας, που προπονείται με τον Ηλία Πελεκούδα, συμμετείχε για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες και στάθηκε άτυχη στον πρώτο της αγώνα, όπου παρά την εξαιρετική της εμφάνιση, έχασε οριακά από την πολύπειρη πρωταθλήτρια Κροατίας η οποία και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 64 κιλών του τουρνουά.

Στην συνέχεια έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις σε φιλικούς αγώνες με αθλήτριες από Γαλλία, Καζακστάν, Τσεχία, Λιθουανία, Ρωσία.
«Παρά το υψηλό επίπεδο των αγώνων, η Δήμητρα Τούσσα απέδειξε ότι είναι ικανή να αντεπεξέλθει σε τέτοιου είδους αγώνες. Με την ανάλογη προετοιμασία θα πετύχει υψηλότερους στόχους», δήλωσε ο προπονητής της Ηλίας Πελεκούδας.

Η διοίκηση του Μίλωνα ευχαριστεί την Ομοσπονδία και διοίκηση του κ. Τσεβρενιδη, αλλά και την τεχνική επιτροπή για τη βοήθεια προς την αθλήτρια, τον προπονητή της Δροσιάς Νίκο Δροσόπουλο και τους χορηγούς - συνεργάτες της αθλήτριας!
Περσάνη, ELITE (Πατραϊκή Χαρτοποιία), ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΒΑ ΚΟΡΔΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΡΟΛΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ), ΦΑΣΟΛΟΙ (ΜΠΙΡΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ), ΕΡΓΚΟΝ ΜΠΑΡΛΟΣ, ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ και Μηνάς Καλιάφας.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech