"Τα Καίσαρος Καίσαρι" για την Βάσω Βουκελάτου

Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020 - 11:02πμ

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια των υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ, Βάσω Βουκελάτου σε ειδικό ρόλο στην ανδρική ομάδα.

Ξεκίνησε το Σάββατο στην Πάτρα η Α2 εθνική κατηγορία ανδρών και  κάθισε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, μιας και επτά αθλητές που αγωνίσθηκαν στην 16αδα της Ακαδημίας των Σπορ, έχουν ξεκινήσει από τις υποδομές του συλλόγου με προπονήτρια την Βάσω Βουκελάτου.

Πρόκειται για τους έφηβους (πάνω φωτογραφία από αριστερά: Δ. Μπούλη, Χ. Παντό, Χ. Παπαγιαννόπουλο, Α. Κωνσταντάκη, Δ. Κάκκα, και τους παίδες (κάτω φωτογραφία από αριστερά): Β. Αγγελακόπουλο και Ε. Καγκελάρη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Δεβελέγκας αναφέρει σχετικά:

«Με την παρουσία της   προπονήτριας μας στον πάγκο των ανδρών,  θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν μια ομαλή μετάβαση από τις υποδομές στην ανδρική ομάδα και να είναι δίπλα τους να τα στηρίζει σε αυτά τα πρώτα τους βήματα, η προπονήτρια  που τα ανέδειξε.

Τουλάχιστον στον σύλλογό μας εμείς αποδίδουμε στον καθένα αυτά που του αξίζουν και τους αναγνωρίζουμε όσα έχουν κάνει. Για αυτό τον λόγο  το ‘’απόδοτε ουν τά Καίσαρος Καίσαρι και  τά του Θεού τω Θεώ‘’  ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Βάσως  Βουκελάτου για την προσφορά της στην χειροσφαίριση και στον σύλλογό μας».

Υποστήριξη: SilkTech