Σκάκι: Διακρίσεων συνέχεια για την Γεωργία Χριστοδούλου

Τρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2022 - 12:00μμ

"Μόνο περηφάνια μπορείς να νιώσεις γι΄ αυτό το κορίτσι που συγκέντρωσε 6,5 βαθμούς σε 11 αγώνες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρουμανίας (κατηγορία Κορίτσια 14), με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, η οποία συγκεντρώνοντας 200 μονάδες ΕΛΟ έφτασε να είναι νούμερο Νο 1 ΕΛΟ στην Ελλάδα στην ηλικία της" αναφέρει σε ανάρτησή του ο προπονητής της ΕΑΠ Κώστας Σιέμπος!
Η Γεωργία Χριστοδούλου θα τερματίσει στις 15 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου, ξεκινώντας στην αρχική κατάταξη από το 53! Κι όλα αυτά με την στήριξη αποκλειστικά των γονέων της και των προπονητών της.
Ο  Κώστας Σιέμπος, συνεχίζει στην ανάρτησή του: «Το κορίτσι αυτό θα φτάσει πολύ ψηλά γιατί το θέλει η ίδια, αλλά κι επειδή έχει ανθρώπους δίπλα της που μόνο αγάπη της προσφέρουν. Η Γεωργία κάνει υπερήφανη όλη τη χώρα της, όμως για κάποιους στην τοπική κοινωνία είναι μια μέρα όπως τις άλλες. Για μένα προσωπικά, στα 9 χρόνια που έχω την Γεωργία μαθήτρια-αθλήτρια-φίλη-αδελφούλα σήμερα είναι μέρα χαράς αγάπης και συγκίνησης. Και κάτι τελευταίο: Η Γεωργία είναι ένα παιδί που παίζει βόλεϊ! Που είναι άριστη μαθήτρια! Που είναι άριστη στην Αστροφυσική. Που είναι ένα παιδί που θα ζήλευε κάθε οικογένεια! Αυτή είναι η Γεωργία Χριστοδούλου, η αθλήτρια της Ενωσης Αθλοπαιδιών Πάτρας».

Υποστήριξη: SilkTech