Υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η ο Σωτήρης Κλήρης

Τρίτη, Απρίλιος 26, 2022 - 1:01μμ
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σωτήρης Κλήρης, γνωστοποίησε την πρόθεσή του, να συμμετάσχει στις εκλογές της 11η Μαϊου για την ανάδειξη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η. Συγκεκριμένα, αναφέρει:  "Επειτα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των σωματείων-μελών της Ενωσης μας για τις εκλογές της 11ης Μαΐου, ζητώντας τους τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου.
Δίνουμε, λοιπόν, τον αγώνα μας μαζί με άξιους συνυποψήφιους για μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η και μαζί με τον υποψήφιο πρόεδρό μας, τον Παναγιώτη Λυκούδη, έναν άνθρωπο του μπάσκετ κι έναν σπουδαίο χαρακτήρα με ήθος και αξίες που μόνο καλό έχει να δώσει στο άθλημα το οποίο όλοι αγαπάμε. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υπηρετήσει το μπάσκετ και σαν αθλητής και σαν παράγοντας και θα είμαστε μαζί του για να θέσουμε τις βάσεις, με όλες μας τις δυνάμεις, για μια καινούρια σελίδα στην Ενωσή μας. Προσωπικά, δεσμεύομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφουγκραζόμαστε όλοι τις καθημερινές αγωνίες και τον μόχθο όλων των ανθρώπων των ερασιτεχνικών σωματείων της Ενωσής μας και κυρίως την επιτακτική ανάγκη για το καλύτερο αύριο του μπάσκετ. Η συγκυρία είναι ευνοϊκή, καθώς το αγαπημένο μας άθλημα αλλάζει μετά από τόσα χρόνια, έπειτα από την αλλαγή σκυτάλης και το νέο σύγχρονο πλάνο υπό την νέα ηγεσία της ΕΟΚ και προσωπικά υπό τον νέο πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο.
Τα σωματεία πρέπει να ελαφρυνθούν από τα οικονομικά βάρη, κάτι που ήδη γίνεται από την ΕΟΚ και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς με αυτήν τη νέα φιλοσοφία οι ομάδες θα αναπνεύσουν και θα ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο.
Η Ενωσή μας έχει ανάγκη από μια σύγχρονη λειτουργία και διοίκηση, με οικονομική, οργανωτική και διαχειριστική διαφάνεια και με όσο το δυνατόν λιγότερες οικονομικές επιβαρύνσεις για τους συλλόγους.
Δίνουμε έμφαση στο αναπτυξιακό μοντέλο που θα είναι αξιόπιστο και αξιοκρατικο.
Δίνουμε έμφαση στα αναβαθμισμένα πρωταθλήματα και τουρνουά.
Δίνουμε έμφαση στη συμμετοχή όλων στις διαδικασίες και στη λήψη των αποφάσεων και έχουμε εποικοδομητική, συστηματική και ξεκάθαρη συνεργασία με την Ομοσπονδία μας.
Ηρθε η εποχή, με την υποστήριξη των παραγόντων των σωματείων, να αλλάξουμε πολλά. Με πρόγραμμα, με αλλαγή νοοτροπίας και με σεβασμό απέναντι στα σωματεία-μέλη, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Με τιμή, Σωτήρης Κλήρης
Υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η"

Υποστήριξη: SilkTech