Υποδέχεται τον Καραϊσκάκη (17:00) για να κλειδώσει την τρίτη θέση

Τετάρτη, Απρίλιος 25, 2018 - 12:49μμ

Την κρισιμότερη της «μάχη» για να κλειδώσει την τρίτη θέση δίνει σήμερα η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται στην Αγυιά (17:00, LIVE από το sportin.gr) τον Καραϊσκάκη για την 28η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Η Παναχαϊκή θέλει να επιστρέψει στα εντός έδρας τρίποντα, μετά τις 4 Μαρτίου και την Καλλιθέα, σφραγίζοντας ουσιαστικά την τρίτη θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το εισιτήριο για την Σουπερλίγκ.

Οι «κοκκινόμαυροι» που προέρχονται από δύο συνεχόμενα «διπλά», έχουν χάσει τον τελευταίο μήνα τη δύναμή τους, που ήταν η έδρα τους και θέλουν να χτίσουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων πριν τα δύο συνεχόμενα τρίποντα που θα πάρουν άνευ αγώνος, απέναντι σε Αχαρναϊκό και Βέροια.

Τα προβλήματα δεν σταματάνε για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, που θα στερηθεί για ακόμα μία αγωνιστική ολόκληρη την άμυνά του, ενώ έχασε μέχρι το τέλος της σεζόν και τους Στεργίδη, Φουρλάνο.

Ο τελευταίος έκανε χθες επιτυχημένη αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε ενάμιση μήνα.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής επέλεξε για τη σημερινή αναμέτρηση τους:

Βρονταρά, Χαλκιά, Μπαμπούνη, Ντάσιο, Πολίμο, Μπουτζίκο, Λουμπαρδέα, Πλέγα, Γκίνο, Φωτάκη, Μουστακόπουλο, Πολυχρόνη, Αργυρόπουλο, Μαστραντωνάκη, Κωνσταντακόπουλο, Μασούρα, Αποστολόπουλο, Αντωνακόπουλο, Κυνηγόπουλο και Μωραΐτη.

Θα απουσιάσουν εκτός των σταθερά τραυματιών τον τελευταίο καιρό και οι: Ελευθεριάδης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), Βασιλείου (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Σούλης (τιμωρημένος λόγω καρτών).

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Παναχαϊκή είχε επικρατήσει με 1-0 στην Άρτα, στο πρώτο συναπάντημα των δύο ομάδων σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Υποστήριξη: SilkTech