Υποδέχεται (16:00) τη Δόξα με το μυαλό στην επιβίωση η Παναχαϊκή

Δευτέρα, Φεβρουάριος 10, 2020 - 8:52πμ

Την δεύτερη σερί εντός έδρας αναμέτρησή της δίνει η Παναχαϊκή που μόνο στο αγωνιστικό δεν έχει το μυαλό της. Με τα ανοιχτά θέματα να γίνονται «θηλιά» στο λαιμό της και το άμεσο μέλλον να είναι αβέβαιο, οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (16:00, live στο sportin.gr) τη Δόξα Δράμας για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Με το πρωτάθλημα να μοιάζει περισσότερο με… παρωδία παρά με διοργάνωση επαγγελματικών κατηγοριών, δύο από τις ομάδες που διατηρούνται στο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να μην τιμωρηθούν και πέσουν, αναμετρώνται σήμερα στην Αγυιά.

Στην Παναχαϊκή που πήγε με υπηρεσιακό προπονητή στη Λειβαδιά για την αναμέτρηση των Νέων και συνεχίζει να έχει στον πάγκο τον προπονητή της Κ19, Ντίνο Σπυρόπουλο, το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στο πως θα πληρωθούν τα έξοδα διαιτησίας, η εγγυητική και ότι επείγει για να βγει η χρονιά, όπως και το ποιος προπονητής με UEFA Pro θα αναλάβει από την επόμενη αγωνιστική για να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως την αποστολή των «κοκκινόμαυρων» για τη σημερινή αναμέτρηση, θα την μάθουμε στο γήπεδο και την ενδεκάδα πάλι από στόμα σε στόμα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα «κοπούν» 3, πριν φτάσει η ομάδα στην Αγυιά είναι: Καπούταγλης, Ατανακοβιτς, Παταπης,  Σταμόπουλος, Τσελεπίδης Θεολόγου, Κοτσώνης, Ινζτόγλου, Ανακογλου, Παπατόλιος,  Φροξυλιας Σιατραβάνης, Μαυριάς, Μυτίδης, Κυνηγοπουλος, Μουστακοπουλος, Παπαδόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κόκκας, Μικές και Μασούρας 

 

Υποστήριξη: SilkTech