Το ξύλο του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Αύγουστος 21, 2020 - 9:08μμ

Καταγεγραμμένος και on camera είναι ο καυγάς του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, ο οποίος οδήγησε εντέλει στη σύλληψη και την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα.

Σε video που κυκλοφόρησε φαίνεται καθαρά το ξύλο που πέφτει ανάμεσα στην παρέα του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλων Άγγλων (πριν παρέμβουν οι Αρχές και επιτεθεί και στους αστυνομικούς).

 

Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο

 

Φαίνεται καθαρά λοιπόν ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» να πλακώνεται με τους υπόλοιπους, ν’ ανταλλάσσει χτυπήματα και να πέφτει στο έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαγκουάιρ βρίσκεται στη Σύρο κατηγορούμενος για επίθεση κατά αστυνομικών και θα περάσει και το αποψινό βράδυ υπό κράτηση, πριν απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου. 

Ο λόγος του καυγά του Μαγκουάιρ στη Μύκονο

 

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, συνελήφθη στη Μύκονο μετά από καυγά με Άγγλους τουρίστες κι αφού στη συνέχεια επιτέθηκε δύο φορές και σε αστυνομικούς που επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr λοιπόν, όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα Άγγλων προκάλεσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον τελικό του Europa League, μετά την ήττα της περασμένης Δευτέρας με 2-1 από την Σεβίλλη.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” μετρούν μετά και την ήττα από την Σεβίλλη, τρεις αποκλεισμούς φέτος, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στους ημιτελικούς τόσο του κυπέλλου Αγγλίας όσο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στον νησί των Ανέμων εδώ και λίγες ημέρες, έχοντας μαζί του και τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του Φερν Χόκινς, η οποία είχε ανεβάσει κοινή φωτογραφία τους στο inastagram από τα γραφικά Ματογιάννια. Η ίδια έκανε όμως “κρυφό” το λογαριασμό της μετά τη σύλληψη του Μαγκουάιρ.

Υποστήριξη: SilkTech