Ξεκινούν τα μαθήματα κωπηλασίας στο ΝΟΠ

Τρίτη, Σεπτέμβριος 13, 2022 - 7:00μμ
Ο Ηρακλής Μαρκέλης μέλος της επιτροπής κωπηλασίας του ΝΟΠ, με την προπονήτρια Άννα Αναστασίου

Παρουσία των εκπροσώπων του ΝΟΠ η Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στην Κέρκυρα. Ξεκινούν τα μαθήματα κωπηλασίας στο ΝΟΠ, με την προπονήτρια Άννα Αναστασίου
Στα πλαίσια της οργάνωσης των πρώτων μαθημάτων κωπηλασίας στο ΝΟΠ η προπονήτρια Άννα Αναστασίου και το μέλος της επιτροπής κωπηλασίας Ηρακλής Μαρκέλης παρακολούθησαν τους αγώνες ανάπτυξης για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που διοργάνωσε ο ΝΑΟ Κέρκυρας στις εγκαταστάσεις του στα Γουβιά.
Στην διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) τον καθηγητή Ιωάννη Βράμπα, που ενθαρρύνει και υποστηρίζει ένθερμα το εγχείρημα του ΝΟΠ.
Παράλληλα με τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα με την υπεύθυνη Ανάπτυξης κα. Κυφωνίδου Θεοδώρα, συζητήθηκαν διεξοδικά και προγραμματίστηκαν οι δράσεις προβολής της κωπηλασίας, που θα λάβουν χώρα στο επόμενο διάστημα στην Πάτρα.
Ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα κωπηλασίας με την επίβλεψη και καθοδήγηση της γυμνάστριας και προπονήτριας κωπηλασίας Άννας Αναστασίου έχουν ξεκινήσει στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ.
Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στην Γραμματεία ΝΟΠ : τηλ. 2610 31 77 66.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται, σώμα νερού και φύση

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Υποστήριξη: SilkTech