Water Skiing: Εντυπωσιασμένος ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Παρασκευή, Αύγουστος 30, 2019 - 9:24μμ

Έναν υψηλό προσκεκλημένο και «δικό του» άνθρωπο είχε την Παρασκευή το Water Skiing στη λίμνη Στράτου, όπου διεξάγονται οι αγώνες του Slalom.

Στο Αγρίνιο έδωσε παρών ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος  (Ιnternational Water Ski, Wakeboard Federation), o Μεξικανός Jose Antonio PEREZ PRIEGO. 

Αναφερομενος στη διοργάνωση επισήμανε:

-Για τους αγώνες του Water Skiing: «Πραγματικά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό επίπεδο. Μετέχουν αθλητές που πήραν μέρος πριν από λίγες ημέρες  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαλαισία και αυτό ανεβάζει πολύ το επίπεδο. Ο Ελληνας σκιέρ (Φίλιππος ΚΥΠΡΙΟΣ) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σε συνδυασμό με το επίπεδο όλων των αθλητών περιμένουμε να δούμε έναν μεγάλο τελικό. Είμαι ευτυχής που παρακολουθώ από κοντά τη διοργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά».

-Για την εγκατάσταση στη Λίμνη Στράτου: «Πρώτη φορά έρχομαι εδώ και έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Πολύ όμορφο τοπίο. Την προηγούμενη φορά είχα επισκεφτεί τη Λίμνη Ιωαννίνων, που επίσης είναι πολύ ωραία».

-Για την Πάτρα: «Ηρθα χθες και δεν έχω προλάβει να γνωρίσω την πόλη καλά. Οι πρώτες εντυπώσεις μου, πάντως, είναι πολύ καλές. Ολοι μας έχουμε συνδυάσει την Ελλάδα, ειδικά το καλοκαίρι, με τα νησιά: Στη Μύκονο, στην Πάρο, στη Σαντορίνη, στη Νάξο, και στα άλλα νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου. Όμως από την πρώτη εικόνα που σχημάτισα, νομίζω ότι η Πάτρα μπορεί να αποτελέσει έναν ευχάριστο καλοκαιρινό προορισμό».

Υποστήριξη: SilkTech