Βραδιά «ελληνικής κληρονομιάς» για τον Αντετοκούνμπο στο Ντιτρόιτ-ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Ιανουάριος 31, 2019 - 11:21πμ

Οι Πίστονς, μπορεί να έχασαν με 115-105 από τους Μπακς, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα, είχαν προλάβει να γιορτάσουν με την σειρά τους, την βραδιά «ελληνικής κληρονομιάς», ένα έθιμο που γίνεται σε πολλά γήπεδα του ΝΒΑ κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Πρόκειται για μία από τις πολιτείες των ΗΠΑ, με έντονο ελληνικό χρώμα, με συνέπεια η επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς στην Little Caesars Arena, να δώσει την αφορμή για μία μεγάλη ελληνική βραδιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως, όταν οι βασικές πεντάδες των δύο ομάδων παρατάχθηκαν στο παρκέ, τις συνόδευσαν παιδιά, που φορούσαν μπλουζάκια με την ελληνική σημαία και το σήμα των Πίστονς.

Επιβεβαιώνοντας έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας στην άλλη άκρη του Ατλαντικου και όχι μόνον.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...σήκωσε αμέσως τους Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, φτάνοντας σε ένα ακόμα double double (21 πόντοι και 1 ασίστ), βοήθησε την ομάδα του Μιλγουόκι να νικήσει με 115-105 στους Πίστονς μέσα στο Ντιτρόιτ και να αφήσει πίσω την ήττα στην Οκλαχόμα. Ήταν η 7η νίκη των Μπακς στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Ο Αντετοκούνμπο, είχε επίσης 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Τον ακολούθησαν σε απόδοση Ερικ Μπλέντσο με 21 πόντους  και Μπρουκ Λόπεζ με 14 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους Πίστονς ήταν ο Τζάκσον με 25 πόντους.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech