Βασίλης Νιφόρας: «Για το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα»

Παρασκευή, Οκτώβριος 7, 2022 - 10:43πμ
Πρεμιέρα το Σάββατο για τον Αίολο Αγυιάς στου Ζωγράφου

Ο Αίολος Αγυιάς είναι, πλέον, πανέτοιμος για την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ και για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) με αντίπαλο την ομάδα του Ζωγράφου εκτός έδρας.
Με αφορμή το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν, ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής: «Περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον πρώτο μας αγώνα στη Β΄ Εθνική. Είμαστε πρωτάρηδες στην κατηγορία. Παράλληλα, γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της φετινής Β΄ Εθνικής. Ομως στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να απολαύσουμε το ταξίδι».

Ο Βασίλης Νιφόρας μεταφέρει, εκ μέρους των παικτών του Ανδρέα Παπαδημητρίου, την αποφασιστικότητα όλων στην ομάδα για ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο αυριανό παιχνίδι στου Ζωγράφου.
«Καλή αρχή να έχουμε, καταρχάς με υγεία», ήταν η πρώτη φράση του έμπειρου φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους και τις επιδιώξεις του Αίολου Αγυιάς στην παρθενική παρουσία της ομάδας στη Β΄ Εθνική: «Ο στόχος της ομάδας είναι διπλός. Αφενός ημέρα με την ημέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε κι αφετέρου σε κάθε αγώνα να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν το καταφέρουμε αυτό, νομίζω ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν στο τέλος».
Σε ό,τι αφορά τον αγώνα της πρεμιέρας, ο Βασίλης Νιφόρας τόνισε τα εξής: «Το Σάββατο ξεκινάμε με έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας, όμως παρόλα αυτά πιστεύω στην ομάδα μας και θα πάμε εκεί για το καλύτερο».

Υποστήριξη: SilkTech