Β. Μπαρδάκας: "Ωραίες συνεργασίες, όμορφο μπάσκετ"

Σάββατο, Οκτώβριος 27, 2018 - 8:30πμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μετά την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η (61-53 τον Ολυμπιονίκη εκτός έδρας), οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ μπορούν να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νίκη Προαστείου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29/10 (6.30μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας, με τον Βασίλη Μπαρδάκα να κάνει δηλώσεις τόσο για τον προσεχή αγώνα, όσο και για το πρόσφατο «διπλό» στην Αρχαία Ολυμπία.

«Επειδή αρκετά παιδιά των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ προπονούμαστε μόνο με την ανδρική ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δεν είχαμε βρει μέχρι τώρα την μέγιστη δυνατή χημεία μεταξύ μας», δήλωσε ο 18χρονος σέντερ και πρόσθεσε: «Στη νίκη επί του Ολυμπιονίκη βγήκαν ωραίες συνεργασίες μέσα στο παρκέ και θεωρώ ότι παίξαμε όμορφο μπασκετ. Ημασταν μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι, ενώ κλειδί της επικράτησής μας ήταν η άμυνά μας.

Ο επόμενος αγώνας με τη Νίκη Προαστείου θα είναι δύσκολος, όμως νομίζω πως αν παίξουμε το ίδιο καλά στην άμυνα, έχουμε πολλές πιθανότητες για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.  Αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Υποστήριξη: SilkTech