Τοξοβολία: 10 μετάλλια σε 11 συμμετοχές ο Α.Σ. Προαστείου

Τρίτη, Οκτώβριος 4, 2022 - 2:00μμ
Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Προαστείου, στην τελευταία ίσως διοργάνωση ανοιχτού χώρου για το 2022. Στον αγώνα πανελλήνιας συμμετοχής της Πάτρας που έγινε 2 Οκτωβρίου στο βοηθητικό του Παμ/κου Σταδίου ο σύλλογος συμμετείχε με 11 αθλητές-τριες καταφέρνοντας να κατακτήσει 10 μετάλλια και κατάρριψη πανελληνίου ρεκόρ.
Χρυσό και πανελλήνιο ρεκόρ ο μικρός αθλητής Βλάχος Γεώργιος στην κατηγορία παμπαίδων ολυμπιακό τόξο. Χρυσό επίσης είχαν η Σιαμπάνη Βασιλική στην κατηγορία Πανκορασίδων Β ολυμπιακού T2, ο Καλαβριζιώτης Κωνσταντίνος στην κατηγορία ολυμπιακό ανδρών Τ2 και ο μικρός μας Πατήρης Νικόλαος στην κατηγορία ολυμπιακό παμπαίδων Τ2. Ασημένιο κατέκτησαν ο Βάββας Δημήτριος στην κατηγορία ολυμπιακού τόξου ανδρών Β, η Καλαβριζιώτη Δήμητρα στην κατηγορία Πανκορασίδων, η Μηλιώνη Μαρίνα στην κατηγορία barebow U18 και η Γεωργικοπούλου Σωτηρία-Ιωάννα Πανκορασίδων Β T2. Χάλκινο η Στρατούλια Ιωάννα Πανκορασίδων Β T2 και ο Πολυχρόνης Θωΐδης Ολυμπιακό ανδρών Τ2. Πέμπτη θέση στον ίδιο αγώνα κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Γεώργιος στην κατηγορία ολυμπιακό αναπτυξιακό ανδρών και το Σάββατο ο αθλητής μας Κατριμπούζας Νίκος που αγωνίστηκε στην Α κατηγορία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και το προπονητικό team για την πολύ μεγάλη επιτυχία και την τιμή που έδωσαν στον σύλλογο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech