Τώρα τελικός με Λεβαδειακό-Ήττα (0-2) στην επεισοδιακή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, Νοέμβριος 1, 2018 - 7:29μμ

Ήττα (0-2) εντός προγράμματος από τον Ολυμπιακό γνώρισε η Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας σημαδεύτηκε από τα επεισόδια των οπαδών του Ολυμπιακού με την αστυνομία που έφερε τη δεκάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Αποκλειστικό: Παραίτηση Κώστα Μπακαλάρου από την ΠΑΕ Παναχαϊκή!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα 2-0 από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, απέναντι στην Παναχαϊκή, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τον Τοροσίδη να βρίσκει δίχτυα στο 39΄ και τον Ναουέλ στο 69΄ οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν τις δύο νίκες στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το «εισιτήριο» για τους «16» του θεσμού.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος διέκοψε για περίπου 15 λεπτά τον αγώνα στο 54΄, μετά από συγκρούσεις οπαδών του Ολυμπιακού με δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν, πλέον, με αφαίρεση βαθμών (-3), λόγω του δεδικασμένου που υπάρχει με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έλενξε με το... καλημέρα το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 39΄, όμως, ο Τοροσίδης βρήκε τον τρόπο και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ναουέλ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε, θέλοντας να «σφραγίσει» τη νίκη και το πέτυχε στο 69΄, με τον Ναουέλ να πλασάρει τον Σούλη μέσα από την περιοχή και να γράφει το τελικό 2-0.

Η Παναχαϊκή πλέον στο Κύπελλο προσανατολίζεται στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, όπου σε περίπου ένα μήνα υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Αγυιά, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Γκολ: - / 39’ Τοροσίδης, 69’ Ναουέλ

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας (αρχηγός), Τσελεπίδης, Ντάσιος (58’ Πολίμος), Παπατόλιος, Πλέγας, Κολ (73’ Αργυρόπουλος), Μαυρίας, Μασούρας (46’ Κυνηγόπουλος), Ελευθεριάδης

Ολυμπιακός (Μάρτινς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μεριά, Μιράντα, Τοσροσίδης, Νάτχο (79’ Φετφατζίδης), Γκιγιέρμε, Ναουέλ (83’ Μασούρας), Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μάνος (76’ Βοΐλης)

Υποστήριξη: SilkTech