Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε η Παναχαϊκή-ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 29, 2023 - 10:00πμ
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή το μεσημέρι της Πέμπτης.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.
Στην τελετή εκτός των Ποδοσφαιριστών, του Τεχνικού Επιτελείου και της Διοίκησης της ομάδας, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πατρών Δημήτρης Σαρρής, ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Νίκος Ρουμελιώτης, ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τάκης Αντωνόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανδρέας Τζουραμάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτ. Ελλάδος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Χαροκόπος, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα, η εκπρόσωπος του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μάχη Σιώρρου κ.α.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομος, ευχήθηκε μια νικηφόρα χρονιά για το σύλλογο και υγεία σε όλο τον κόσμο.
Εκ μέρους της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο Γενικός Διευθυντής Βαλάντης Μπλέτσας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τις ευχές του και του προσέφερε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που παίζουν ποδόσφαιροΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα γκολφ και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο, φούτμπολ και κείμενο

Υποστήριξη: SilkTech